Headlines

MOTORSPORTJAAR 2019

Het motorsportjaar zat er al even op en nu loopt het jaar zelf ook stilaan op zijn einde. Dan mag ik 2 dingen doen … jou een schitterend eindejaar wensen en … de nieuwe motorsportschool kalender aankondigen.

Mocht je nog een kadooke zoeken voor de feestdagen dan kan je altijd via https://www.motorsportschool.be/cadeaubon.aspx een KADOOBON bestellen waarvan je de waarde zelf kan kiezen.

De MOTORSPORTSCHOOL kalender is sinds vandaag helemaal online. De website van de wedstrijden volgt spoedig maar ook hiervoor zijn de data reeds gekend. De reglementen worden nog een beetje geüpdatet zodat tegen het einde van het jaar alles klaar is.

Voor ZOLDER hebben we de eerste keer sinds lang een serieuze verhoging gekregen in de huurprijs wat maakt dat onze tarieven voor Zolder jammer genoeg duurder geworden zijn. We hebben het tot nu toe ieder jaar kunnen doen zonder of met een kleine prijsverhoging maar dit jaar zijn we genoodzaakt er wat meer bij te doen.

Voor diegene die niet kunnen wachten starten we het jaar met een VOORJAARSTRAINING in SPANJE op het gloednieuwe Circuit De Andalucia. Dit circuit ligt naast het oude circuit van Almeria. We gaan daar naartoe met het ganse Alpha Racing Van Zon BMW Team. Waar ook de testen zullen doorgaan van de nieuwe BMWS1000RR. We gaan naar Spanje van maandag 18 tot en met vrijdag 22 maart. Voor 5 dagen vrij rijden betaal je 595€. We kunnen ook het transport van je motor regelen ( € 399 ) en hotel aan €40 per nacht in half pension (****). Inschrijven kan via www.motorsportschool.com en verdere info via info@motorsportschool.be

Voor METTET werken we vanaf 2019 ook met transponders en tijdsregistratie. Je kan nu voor de dagen vrij rijden in Mettet ook inschrijven voor de groep ‘beginners’. 

Onze RACEKALENDER 2019 ziet er als volgt uit :   

Voorjaarstraining  ->   4/4   Voorjaarstraining

Short Endurance   ->   2/5 – 13/6 – 18/7 – 29/8

Van Zon Sprint      ->    23/5 – 4/7 – 22/8 – 19/9

Voor de ENDURANCE 4 FUN breiden wij ons aanbod aan toegelaten motoren uit naar 2009. Dus alle motoren ouder dan 10 jaar mogen meedoen aan dit kampioenschap. Verdere info volgt spoedig.

Kalender E4F  -> 7/6 ( Zolder ) 2/7 ( Zandvoort ) 27 en 28/7 ( Croix ) 20/9 ( Zolder )

 

Vanwege het ganse Motorsportschool Team een veilig en keifijn eindejaar !

 

En dat het maar snel maart is …

Bericht van 9/12/2018


NEWS SEPTEMBER

De vakantie is bijna voorbij en dan kunnen we beginnen aan het laatste gedeelte van het seizoen. Mmmm klinkt precies raar…

Maar dat wil zeggen dat we er nog 2 maanden keihard tegenaan kunnen!

 

Om te beginnen op ZONDAG 2 SEPTEMBER tijdens een dagje VRIJ RIJDEN MET OPEN UITLATEN ! Er zijn hier nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Snel zijn is de boodschap. Let op … nog steeds gelden dezelfde regels in de Motorsportschool. U bent enkel zeker van deelname indien u ingeschreven bent EN ook betaald hebt.

 

Op DONDERDAG 6 SEPTEMBER hebben we weer een OPEN UITLATEN DAG samen met de Van Zon Sprint Series. Ben je een snelle vrij rijder ? Waarom eens niet een sprintrace rijden ? Voor de beginners hebben we in de CUP-groep een vliegende start. De SUPERCUP start uiteraard met de lichten zoals de grote jongens uit de MotoGP…

 

OP VRIJDAG 7 SEPTEMBER doen we een A.R.T cursus ( Advanced Riding Training ) en een cursus Niveau 2. Beide cursussen bieden veel circuittijd met instructie. Geen treintje rijden ofzo maar knallen onder begeleiding van een instructeur om zo je tijden gevoelig te verbeteren.

 

Op MAANDAG 10 SEPTEMBER en MAANDAG 24 SEPTEMBER hebben we 2 dagen de cursus Niveau 1 en 1+ in combinatie met vrij rijden. Op deze dagen rijden we met originele uitlaten of met dB-killers.

 

Onze laatste SHORT ENDURANCE in combin           atie met VRIJ RIJDEN OPEN UITLATEN wordt op DONDERDAG 27 SEPTEMBER gereden. Ook hier weer is de short endurance de ideale gelegenheid voor de snelle vrij rijders om eens wat raceervaring op te doen.

 

En op ZATERDAG 29 SEPTEMBER doen we er nog een weekenddagje VRIJ RIJDEN met originele uitlaten er bovenop. Ook hier weer de boodschap…wil je er nog bij wees dan snel !

 

En zeker niet vergeten te noteren in je agenda :

VRIJDAG 16 NOVEMBER – FEEST IN VERSUZ HASSELT met verloting van de BMW S1000RR !

Bericht van 27/08/2018
Omschrijving Van Zon Sprint Series Club MET