Headlines

FEEST 20 JAAR MOTORSPORTSCHOOL

Eerst en vooral willen wij je bedanken omdat jij er samen met ons weer een ongelooflijk motorsportseizoen van gemaakt hebt.

Maar ons 20ste seizoen Motorsportschool zit er pas definitief op als we de BMW S1000RR trackbike hebben mogen weggeven. Dit doen we tijdens onze “20 years verjaardagsparty” in dancing Versuz te Hasselt op vrijdag 16 november ( vanaf 20u30 ). Iedereen is welkom en je mag zoveel vrienden en vriendinnen meebrengen als je wil. Maar er kan er maar eentje de BMW S1000RR winnen natuurlijk…

Wat moet je doen om te winnen ?

Bij iedere inschrijving in Zolder hebben jullie een voucher gekregen met daarop een unieke nummer. Deze voucher hebben jullie nodig om kans te maken op de BMW S1000RR.

Je dient je eerst te registreren op www.motorsportschool20jaar.be

Je vult je naam en e-mailadres in en je meldt met hoeveel personen je ongeveer komt. Dit is echter maar een formaliteit.

Wat je ZEKER moet doen is jou vouchers registreren op jou naam. Zo weten we welke vouchers er in aanmerking komen voor de trekking van de BMW S1000RR. Let op … vouchers die niet geregistreerd zijn komen niet in aanmerking voor de trekking ! Je moet je originele vouchers meebrengen naar het feest.

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten in Hasselt !

 

Sportieve groeten

 

Team Motorsportschool

 

Don’t forget : Voorjaarstraining Circuito Andalucia in Almeria van 18 maart tot 22 maart 2019

                          Meer info volgt 

Bericht van 16/10/2018


NEWS SEPTEMBER

De vakantie is bijna voorbij en dan kunnen we beginnen aan het laatste gedeelte van het seizoen. Mmmm klinkt precies raar…

Maar dat wil zeggen dat we er nog 2 maanden keihard tegenaan kunnen!

 

Om te beginnen op ZONDAG 2 SEPTEMBER tijdens een dagje VRIJ RIJDEN MET OPEN UITLATEN ! Er zijn hier nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Snel zijn is de boodschap. Let op … nog steeds gelden dezelfde regels in de Motorsportschool. U bent enkel zeker van deelname indien u ingeschreven bent EN ook betaald hebt.

 

Op DONDERDAG 6 SEPTEMBER hebben we weer een OPEN UITLATEN DAG samen met de Van Zon Sprint Series. Ben je een snelle vrij rijder ? Waarom eens niet een sprintrace rijden ? Voor de beginners hebben we in de CUP-groep een vliegende start. De SUPERCUP start uiteraard met de lichten zoals de grote jongens uit de MotoGP…

 

OP VRIJDAG 7 SEPTEMBER doen we een A.R.T cursus ( Advanced Riding Training ) en een cursus Niveau 2. Beide cursussen bieden veel circuittijd met instructie. Geen treintje rijden ofzo maar knallen onder begeleiding van een instructeur om zo je tijden gevoelig te verbeteren.

 

Op MAANDAG 10 SEPTEMBER en MAANDAG 24 SEPTEMBER hebben we 2 dagen de cursus Niveau 1 en 1+ in combinatie met vrij rijden. Op deze dagen rijden we met originele uitlaten of met dB-killers.

 

Onze laatste SHORT ENDURANCE in combin           atie met VRIJ RIJDEN OPEN UITLATEN wordt op DONDERDAG 27 SEPTEMBER gereden. Ook hier weer is de short endurance de ideale gelegenheid voor de snelle vrij rijders om eens wat raceervaring op te doen.

 

En op ZATERDAG 29 SEPTEMBER doen we er nog een weekenddagje VRIJ RIJDEN met originele uitlaten er bovenop. Ook hier weer de boodschap…wil je er nog bij wees dan snel !

 

En zeker niet vergeten te noteren in je agenda :

VRIJDAG 16 NOVEMBER – FEEST IN VERSUZ HASSELT met verloting van de BMW S1000RR !

Bericht van 27/08/2018
Omschrijving Van Zon Sprint Series Club MET