Headlines

seizoen 2015

bridgestone ACTIE 2015 april.3

VOOR DEZE BANDEN ACTIE :  INFO@MOTORSPORTSCHOOL.NL  OOK DE RAIN TYRES IN DEZE ACTIE VOOR €279.=


 

DE SUMMER DEALS VAN MOTORSPORTSCHOOL ZOLDER

Alhoewel we er vandaag weinig van merken is de zomer begonnen. Maar tegen dat wij terug in actie komen donderdag is de zon terug van de partij. En het moet ook want de volgende dagen van Motorsportschool ( 25-6, 29-6 en 3-7 ) zitten weeral helemaal vol.

Op zaterdag 4 juli hebben we nog 6 plaatsen “beginners” en op vrijdag 10-7 hebben we door de afzegging van de jongens van de KTM 390 Cup wel een aantal plaatsen vrij gekregen in het vrij rijden.

Voor het weekend van Battle of the Lowlands ( 11 en 12 juli ) zijn de plaatsen vrij rijden ook allemaal verkocht. Wat niet wil zeggen dat je niet gewoon naar de races mag komen kijken…

Voor Mettet op maandag 13-7 en ons weekend in Croix ( 25-26 juli ) zijn er voorlopig nog wel plaatsen vrij.

Maar toch hebben we al eens uitgekeken naar een aantal andere mooie opties. En door afmeldingen van andere organisatoren kunnen wij  “SUMMER DEALS” doen en dat wil zeggen dat jullie ook kunnen mee profiteren !!

SUMMER DEAL METTET                                                                                                                                        Op donderdag 13 augustus hebben we een nieuwe datum toegevoegd aan onze MSZ-kalender.

Als je deze dag wil komen rijden heb je 2 SUMMER DEALS :

-          Je betaalt gewoon 79€ en je krijgt iets meer 10% of 9€ korting.

Hoe schrijf je je in ?

Je gaat naar www.motorsportschool.be , je schrijft je in en je betaalt 79€.

-          Je betaalt 130€ en je brengt een vriend(in) mee om te komen rijden. Je vriend(in) is wel nog geen lid van de Motorsportschool. Hiervoor doen we speciaal die dag ook een groep Niveau 1. Speciaal voor de “beginners” dus met instructie.

Je mag uiteraard ook gewoon een snelle(re) vriend(in) meebrengen die nog geen lid is van Motorsportschool en die gewoon mee doet aan het vrij rijden.

Hoe schrijf je je in ?

Je gaat naar www.motorsportschool.be , schrijft je in en je betaalt 130€.

Je mailt de gegevens van je vriend(in) … door naar info@motorsportschool.be ( B ) of  info@motorsportschool.nl  ( NL )

SUMMER DEAL ZOLDER                                                                                                                                       Op vrijdag 7 augustus hebben we nog een extra dagje Zolder ( originele uitlaten ) kunnen reserveren.

Voor deze dag heb ook je keuze uit  2 SUMMER DEALS :

-          Je betaalt gewoon 99€ en krijgt een korting van 34€ op een normale dag vrij rijden.

-          Je betaalt    299€ en je krijgt een set Pirelli Supercorsa V1 mee naar huis

369€ en je krijgt een set Metzeler Slicks 120/180 mee naar huis

399€ en je krijgt een set Metzeler Slicks 120/190 mee naar huis

429€ en je krijgt een set Pirelli Slicks 120/180 of 190 mee naar huis

459€ en je krijgt een set Pirelli Slicks 120/200 mee naar huis

SUMMER DEAL METTET – ZOLDER

Als je 179€ betaalt mag je op vrijdag 7 augustus EN op donderdag 13 augustus komen rijden. 

TT-ASSEN

Onze evenementen op Assen hebben hebben we kunnen verlagen. naar een ONGELOOFLIJKE promotieprijs. Dit dankzij REPSOL MOTOROLIE kunnen we dit jaar onze circuitdagen op Assen aanbieden aan 169€ !! En NEE … wij gaan daarvoor niet over naar 5 groepen zoals andere organisatoren wel doen, maar we blijven bij 4 groepen. Dus 6 sessies van 20 minuten of in totaal 120 minuten circuittijd. We hadden de voorbije jaren al het beste aanbod van de markt in Assen en dat wordt nu dankzij de oliedollars van REPSOL alleen maar NOG beter.  Deze superprijs is bovendien HET GEHELE JAAR GELDIG ! (ook de prijs  voor de cursus groep niv.+ is slechts €169) Bovendien kunnen de houders van een Motorsportschool “expert rider”-licentie in Assen met de snelle groep de nieuwe (snelle) Ruskenshoek rijden. Wie komt in aanmerking voor de Motorsportschool “expert rider”-licentie ? Iedereen die de voorbije jaren heeft deelgenomen aan de Van Zon Sprint Series, Club MET of No Budget Cup. Of alle rijders die de cursus Niveau 2, Advanced Riding Training of Werner Damen Racing School met succes hebben gevolgd. Je hoeft voor deze licentie eigenlijk niets te doen. Als je je wil inschrijven voor de snelle groep in Assen maken we deze licentie voor jullie in orde.

  

Wil jij je rondetijden terugzien die je tijdens de vrij rijden dagen heb gereden op Zolder. Kijk dan op onderstaande link. (je moet uiteraard wel je startnr. weten http://www.raceresults.nu/Results/tabid/59/organisator/2014/evenement/Motorsportschool%20Zolder/race/null/language/en-US/Default.aspx 

 

Motorsportschool heeft voor 2015 zijn cursussen een beetje aangepast. De beginners blijven nog altijd op het vertrouwde Niveau 1 waar alle sessies nog altijd onder begeleiding worden gereden. Daarna gaan ze naar Niveau 1+ waar ze al 2 sessies vrij kunnen rijden. De Niveau 2 cursus hebben we aangepast in 2014. Deze Niveau 2 cursus is een groot succes geworden op 5 deelnemers heb je een instructeur die jou verrichtingen de gehele dag filmt en samen gaat bekijken. Je rijdt op deze dag 6x 20 min. met daarbij uitgebreide theorie en verings deskundige Paul Klop van HYPERPRO

 

De Werner Damen Racing School is vervangen door de Advanced Riding Training ( ART ). De nadruk ligt niet alleen meer op racen maar in de ART wordt in detail gewerkt aan de kleine dingen die het circuitrijden aangenamer en vooral sneller maken.“The ART of cornering and speed” Werner zal samen met Bastien Mackels en de instructeurs van MSZ zich ontfermen over de snelle rijders uit de Motorsportschool Zolder. Vooral rijders die normaal in “vrij rijden snel” rijden en diegene die met succes het nieuwe Niveau 2 hebben gedaan komen hier aan hun trekken. Ook zij rijden op een dag 6 sessies van 20 minuten.  

 

 

De Van Zon Sprintraces blijven ook, dit is racen voor amateurs, geen licentie verplichting en lekker laag drempelig. in de ochtend twee tijdtrainingen van 25 min. en in de middag twee wedstrijden over 9 ronden, echt racen..!! een echte start met de rode lichten meemaken.  (vijf wedstrijden verdeeld tussen April en september) per evenement kost het 190€. Indien je ze alle 5 tegelijk inschrijf en deze betaald voor 4 april dan betaal je 800€ voor alle vijf de evenementen  (dan kost het je 5x 160€)

 

Wat we niet mogen vergeten zijn onze Endurance races. Na een paar jaar een andere koers te hebben gereden is de vraag naar de gezellige 4 uurs race zodanig dat we wel moeten.!!!  De Club MET ENDURANCE RACEN. Het is nog altijd de bedoeling de jongens uit de snelle groep van het vrij rijden aan het racen te krijgen. De jongens die elkaar op open uitlaat dagen op een donderdag tegen komen en die gaan denken om samen te gaan rijden in competitieverband. Just for fun. Zo is er niet alleen plezier op het circuit maar ook achteraf waar er na iedere wedstrijd een feestje is waarbij een hele boel leuke prijzen worden verloot onder alle deelnemers ( gratis banden, VIP-tickets,… )

 

Bovendien betalen coureurs die rijden in een team van 3 piloten ( minstens 7 uur circuittijd per dag ) ongeveer hetzelfde als een dagje vrij rijden maar rijden meer. 140€/u voor een dag vrij rijden – 152€/uur voor een hele dag enduranceracen. Zeg nu zelf…!!

 

Toppers die internationaal actief zijn worden uitgesloten…al de rest, vergunning of niet, is welkom ! Oude knarren van toen zeker… Speciaal voor de oudjes 45+ een extra competitie, "Dirty old men cup" kijk op: http://www.clubmet.eu/index.php/nl/

 

Dus aarzel niet en begin al maar te zoeken naar een paar maten om mee te doen !

Bericht van 26/11/2012