Headlines

seizoen 2015

bridgestone ACTIE 2015 april.3

VOOR DEZE BANDEN ACTIE :  INFO@MOTORSPORTSCHOOL.NL  OOK DE RAIN TYRES IN DEZE ACTIE VOOR €279.=

TT-ASSEN

Onze evenementen op Assen hebben hebben we kunnen verlagen. naar een ONGELOOFLIJKE promotieprijs. Dit dankzij REPSOL MOTOROLIE kunnen we dit jaar onze circuitdagen op Assen aanbieden aan 169€ !! En NEE … wij gaan daarvoor niet over naar 5 groepen zoals andere organisatoren wel doen, maar we blijven bij 4 groepen. Dus 6 sessies van 20 minuten of in totaal 120 minuten circuittijd. We hadden de voorbije jaren al het beste aanbod van de markt in Assen en dat wordt nu dankzij de oliedollars van REPSOL alleen maar NOG beter.  Deze superprijs is bovendien HET GEHELE JAAR GELDIG ! (ook de prijs  voor de cursus groep niv.+ is slechts €169) Bovendien kunnen de houders van een Motorsportschool “expert rider”-licentie in Assen met de snelle groep de nieuwe (snelle) Ruskenshoek rijden. Wie komt in aanmerking voor de Motorsportschool “expert rider”-licentie ? Iedereen die de voorbije jaren heeft deelgenomen aan de Van Zon Sprint Series, Club MET of No Budget Cup. Of alle rijders die de cursus Niveau 2, Advanced Riding Training of Werner Damen Racing School met succes hebben gevolgd. Je hoeft voor deze licentie eigenlijk niets te doen. Als je je wil inschrijven voor de snelle groep in Assen maken we deze licentie voor jullie in orde.

  

Wil jij je rondetijden terugzien die je tijdens de vrij rijden dagen heb gereden op Zolder. Kijk dan op onderstaande link. (je moet uiteraard wel je startnr. weten http://www.raceresults.nu/Results/tabid/59/organisator/2014/evenement/Motorsportschool%20Zolder/race/null/language/en-US/Default.aspx 

 

Motorsportschool heeft voor 2015 zijn cursussen een beetje aangepast. De beginners blijven nog altijd op het vertrouwde Niveau 1 waar alle sessies nog altijd onder begeleiding worden gereden. Daarna gaan ze naar Niveau 1+ waar ze al 2 sessies vrij kunnen rijden. De Niveau 2 cursus hebben we aangepast in 2014. Deze Niveau 2 cursus is een groot succes geworden op 5 deelnemers heb je een instructeur die jou verrichtingen de gehele dag filmt en samen gaat bekijken. Je rijdt op deze dag 6x 20 min. met daarbij uitgebreide theorie en verings deskundige Paul Klop van HYPERPRO

 

De Werner Damen Racing School is vervangen door de Advanced Riding Training ( ART ). De nadruk ligt niet alleen meer op racen maar in de ART wordt in detail gewerkt aan de kleine dingen die het circuitrijden aangenamer en vooral sneller maken.“The ART of cornering and speed” Werner zal samen met Bastien Mackels en de instructeurs van MSZ zich ontfermen over de snelle rijders uit de Motorsportschool Zolder. Vooral rijders die normaal in “vrij rijden snel” rijden en diegene die met succes het nieuwe Niveau 2 hebben gedaan komen hier aan hun trekken. Ook zij rijden op een dag 6 sessies van 20 minuten.  

 

 

De Van Zon Sprintraces blijven ook, dit is racen voor amateurs, geen licentie verplichting en lekker laag drempelig. in de ochtend twee tijdtrainingen van 25 min. en in de middag twee wedstrijden over 9 ronden, echt racen..!! een echte start met de rode lichten meemaken.  (vijf wedstrijden verdeeld tussen April en september) per evenement kost het 190€. Indien je ze alle 5 tegelijk inschrijf en deze betaald voor 4 april dan betaal je 800€ voor alle vijf de evenementen  (dan kost het je 5x 160€)

 

Wat we niet mogen vergeten zijn onze Endurance races. Na een paar jaar een andere koers te hebben gereden is de vraag naar de gezellige 4 uurs race zodanig dat we wel moeten.!!!  De Club MET ENDURANCE RACEN. Het is nog altijd de bedoeling de jongens uit de snelle groep van het vrij rijden aan het racen te krijgen. De jongens die elkaar op open uitlaat dagen op een donderdag tegen komen en die gaan denken om samen te gaan rijden in competitieverband. Just for fun. Zo is er niet alleen plezier op het circuit maar ook achteraf waar er na iedere wedstrijd een feestje is waarbij een hele boel leuke prijzen worden verloot onder alle deelnemers ( gratis banden, VIP-tickets,… )

 

Bovendien betalen coureurs die rijden in een team van 3 piloten ( minstens 7 uur circuittijd per dag ) ongeveer hetzelfde als een dagje vrij rijden maar rijden meer. 140€/u voor een dag vrij rijden – 152€/uur voor een hele dag enduranceracen. Zeg nu zelf…!!

 

Toppers die internationaal actief zijn worden uitgesloten…al de rest, vergunning of niet, is welkom ! Oude knarren van toen zeker… Speciaal voor de oudjes 45+ een extra competitie, "Dirty old men cup" kijk op: http://www.clubmet.eu/index.php/nl/

 

Dus aarzel niet en begin al maar te zoeken naar een paar maten om mee te doen !

Bericht van 26/11/2012